SUPERVISIE EN LEERTHERAPIE

Ik ben geregistreerd als allgemeen supervisor psychotherapie (Supervisor Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie) en als supervisor schematherapie (Register Schematherapie).

Het ontvangen van algemeen supervisie in het kader van de opleiding tot klinisch psycholoog, psychotherapeut, psychiater en GZ-psycholoog behoort tot mogelijkheden. De supervisie is ook mogelijk in het kader van de opleiding tot de schematherapeut.De supervisie wordt vormgegeven volgens de richtlijnen van de betreffende opleiding. Ik ben algmeen supervisor psychotherapie volgens de regelement van de Nederlandse Vereniging Voor Psychotherapie (NVP). De allgemene supervisie psychotherapie wordt gegeven in de referentiekader van schematherapie, EMDR en systeemtherapie. Ook de supervisie van de GZ-Psychologen, Klinisch Psychologen, Psychotherapeuten en Psychiaters die hun opleiding al hebben afgerond is mogelijk.

De supervisie is ook mogelijk in het kader van de opleiding tot de schematherapeut.

Leertherapie als onderdeel van de opleiding tot psychotherapeut, klinisch psycholoog of psychiater behoort tevens tot de mogelijkheden.