(LEER)SUPERVISIE EN LEERTHERAPIE

Ik ben geregistreerd als allgemeen supervisor psychotherapie en als leersupervisor (Supervisor en leersupervisor Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie) en als supervisor schematherapie (Vereniging voor Schematherapie en ISST).

Het ontvangen van algemeen supervisie in het kader van de opleiding tot klinisch psycholoog, psychotherapeut, psychiater en GZ-psycholoog behoort tot mogelijkheden. De leersupervisie (supervisie over supervisie leren) behoort ook tot de mogelijkheden. De supervisie wordt vormgegeven volgens de richtlijnen van de betreffende opleiding. Ik ben algmeen supervisor psychotherapie volgens de regelement van de Nederlandse Vereniging Voor Psychotherapie (NVP). De allgemene supervisie psychotherapie wordt gegeven in de referentiekader van schematherapie, EMDR en systeemtherapie. Ook de supervisie van de GZ-Psychologen, Klinisch Psychologen, Psychotherapeuten en Psychiaters die hun opleiding al hebben afgerond is mogelijk.

De supervisie is ook mogelijk in het kader van de opleiding tot de schematherapeut in Nederland en internationaal. Voor de supervisie gelden volgende tarieven: Voor in 2020 gestarte supervisies zijn de tarieven als volgt: Individueel 45 minuten 105 Euro’s, 60 minuten 140 Euro’s, dubelle sessie 200 Euro’s. Voor 2 supervisanten 60 minuten 170 Euro’s, dubelle sessie 320 Euro’s. Voor in 2021 gestarte supervisies zijn de tarieven als volgt: Individueel 45 minuten 114 Euro’s, 60 minuten 150 Euro’s, dubelle sessie 215 Euro’s. Voor 2 supervisanten 60 minuten 185 Euro’s, dubelle sessie 340 Euro’s.

Leertherapie als onderdeel van de opleiding tot psychotherapeut, klinisch psycholoog of psychiater behoort tevens tot de mogelijkheden. Ik ben geregistreerd als leertherapeut bij Nederlandse vereniging voor psychotherapie. Voor leertherapieen met start in 2020 is de tarief 105 Euro’s voor 45 minuten en 140 Euro’s voor 60 minuten. Voor leertherapieen met start in 2021 is de tarief 114 Euro’s voor 45 minuten en 150 Euro’s voor 60 minuten.