(LEER)SUPERVISIE EN LEERTHERAPIE

Ik ben geregistreerd als algemeen supervisor psychotherapie en als leersupervisor (Supervisor en leersupervisor Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie) en als supervisor schematherapie (Vereniging voor Schematherapie en ISST).

Het ontvangen van algemeen supervisie in het kader van de opleiding tot klinisch psycholoog, psychotherapeut, psychiater en GZ-psycholoog behoort tot mogelijkheden. De leersupervisie (supervisie over supervisie leren) behoort ook tot de mogelijkheden. De supervisie wordt vormgegeven volgens de richtlijnen van de betreffende opleiding. Ik ben algemeen supervisor psychotherapie volgens de reglement van de Nederlandse Vereniging Voor Psychotherapie (NVP). De algemene supervisie psychotherapie wordt gegeven in de referentiekader van schematherapie, EMDR en systeemtherapie. Ook de supervisie van de GZ-Psychologen, Klinisch Psychologen, Psychotherapeuten en Psychiaters die hun opleiding al hebben afgerond is mogelijk.

De supervisie is ook mogelijk in het kader van de opleiding tot de schematherapeut in Nederland en internationaal. Voor de supervisie gelden volgende tarieven: voor in 2024 gestarte supervisies zijn de tarieven als volgt: Individueel 45 minuten 120 Euro’s, 60 minuten 160 Euro’s, dubbele sessie 240 Euro’s. Er is ook mogelijkheid om met 2-3 personen supervisie te volgen.

Leertherapie als onderdeel van de opleiding tot psychotherapeut, klinisch psycholoog, psychiater of verpleegkundig specialist behoort tevens tot de mogelijkheden. Ik ben geregistreerd als leertherapeut bij Nederlandse vereniging voor psychotherapie. Voor leertherapieën met start in 2024 is de tarief 120 Euro’s voor 45 minuten en 160 Euro’s voor 60 minuten.